ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αν είστε από εκείνους τους γονείς, νονούς, θείους κ.ο.κ. που δεν σας αρέσει το

συνηθισµένο και ψάχνετε να βρείτε τις πιο fashion και ξεχωριστές συλλογές για το παιδί σας αλλά και για εσάς, όλοι οι δρόµοι οδηγούν στο Two Monkeys.

Ένα concept store που έχουμε φροντίσει να φέρουμε ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στο κοµµάτι του παιδικού ρούχου και αξεσουάρ.Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους σε ένδυμα όπως Stella McCartney,Little Marc Jacobs,Moschino, Zadic&Voltaire,Philipp Plein Junior, Il Gufo,Karl Lagerfeld Kids και Blumarine.

όλη φιλοσοφία του Two Μοnkeys κρύβεται πίσω από την ιδέα της οικογένειας, µιας και το κατάστηµα φέρνει κάποιες συλλογές οι οποίες απευθύνονται τόσο στο παιδί όσο και στη µαµά. Και όταν λέµε παιδί, εννοούµε ηλικίες από 0 έως 16 ετών.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στο design όσο και στην ποιότητα των προϊόντων.Ταξιδεύουμε στα καλύτερα showroom του εξωτερικού και ψάχνουμε ιδιαίτερα κομμάτια έχοντας στο μυαλό μας τη χρηστικότητα, την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα. Έτσι, καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή προϊόντων στις καλύτερες τιμές.Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα και την καθημερινότητα των πελατών μας πιο ενδιαφέρουσα, προσφέροντας ιδέες και έμπνευση, για προσωπικές αγορές ή επιλογές δώρων.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς που δύσκολα βρίσκουν χρόνο, να επιλέξουν και να ψωνίσουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς να εγκαταλείπουν την άνεση του σπιτιού τους. Ταυτόχρονα, στο φυσικό μας κατάστημα στη Γλυφάδα, οι γονείς μπορούν να γνωρίσουν όλα τα μοναδικά προϊόντα από κοντά και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας,

‘Ο,τι καλύτερο και ξεχωριστό για εσάς και τα παιδιά σας!

 

Απολαύστε το!