FAQ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος μπορείτε να εξωφλήσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, με αντικαταβολή, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . Απλά επιλέγετε τον τρόπο που επιθυμείτε να πληρώσετε στο σημείο που θα σας ζητηθεί. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση €2. Για παραγγελίες από το εξωτερικό, η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΙΒΑΝ: GR 0901721760005176083613695
SWIFT: PIRBGRAA
Στοιχεία Δικαιούχου:Μαυριδάκη Χρυσούλα

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;

Αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα ασφαλείας πολύ σοβαρά. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενώ η Εταιρεία συνεργάζεται με τηΤράπεζα PIREAUSBANK που διαθέτει πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης που διασφαλίζουν την ασφάλεια κάθε συναλλαγής.

ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ;

Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MAESTRO και MASTERCARD

ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ;

Η πιστωτική σας κάρτα θα χρεωθεί στο διάστημα από την ημερομηνίας παραγγελίας έως και 7 ημέρες αργότερα. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, τα χρήματά σας θα επιστραφούν το αργότερο εντός 15 ημερών.

ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ;

Τα ποσά που βλέπετε στο eshop είναι όλα σε Ευρώ. Αυτό σημαίνει πως πελάτες με πιστωτική κάρτα που θα χρεωθεί σε νόμισμα άλλο από το Ευρώ, θα χρεώνονται σύμφωνα με τη συναλλαγματική ισοτιμία της τράπεζας στην οποία ανήκει η πιστωτική κάρτα κατά την ημέρα τις συναλλαγής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ;

Αποστολή προ’ι’όντων πραγματοποιούμε σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

 1. Παραγγελίες εντός Ελλάδος :
  Για παραγγελίες άνω των €100 η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.Για παραγγελίες κάτω των €100 το κόστος αποστολής ανέρχεται στα €5 εντός Αθήνας και €6,50 για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αν πληρώνετε με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση €2.
 2. Παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης :
  Για χώρες εντός Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης, οι αποστολές γίνονται με Special Priority (αεροπορικώς) με κόστος €50.
 3. Παραγγελίες υπόλοιπο Ευρώπης, Η.Π.Α και Καναδά :
  Οι αποστολές γίνονται με Special Priority (αεροπορικώς) με κόστος €50.
 4. Παραγγελίες Μέση & Άπω Ανατολή και υπόλοιπο κόσμο :
  Για τον υπόλοιπο κόσμο, όλες οι αποστολές γίνονται με Special Priority (αεροπορικώς) με κόστος €50.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Παραγγελίες εντός Ελλάδος:

 • Αττική και χερσαίοι προορισμοί: 1-3 εργάσιμες ημέρες
 • Νησιώτικοι προορισμοί: 3-5 εργάσιμες ημέρες

Παραγγελίες εντός Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης :

 • Special Priority (αεροπορικώς) 2-3 εργάσιμες μέρες

Παραγγελίες υπόλοιπο Ευρώπης, Η.Π.Α και Καναδά, Μέση & Άπω Ανατολή και υπόλοιπο κόσμο

 • Special Priority (αεροπορικώς) 2-6 εργάσιμες μέρες

ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ESHOP θΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΦΟΡΟΙ;

Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. αλλά τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικά οφειλόμενο ποσό, όπως προκύπτουν παραπάνω στον οδηγό μας για έξοδα αποστολής. Αποστολές σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης θα υπόκεινται σε τοπικούς δασμούς. Όλοι οι φόροι και οι δασμοί θα πληρώνονται από τον πελάτη.

Επιστροφές

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ;

Φυσικά και μπορείτε. Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα.
Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής και να μας την αποστείλετε μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση TWO MONKEYS Πλατεία Εσπερίδων 3,16674, Γλυφάδα Αττικής.Θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.
Σημείωση:Επιστροφές εκπτωτικών ειδών μπορούν να γίνουν μόνο σε περίπτωση αλλαγής μεγέθους εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα.

ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΤΙ ΚΑΝΩ;

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τα προϊόντα να φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση. Αν παρ’ όλ’ αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής, στείλτε την μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση TWO MONKEYS Πλατεία Εσπερίδων 3,16674, Γλυφάδα Αττικής και εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, θα σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας. Το ηλεκτρονικό πιστωτικό κουπόνι που θα σας σταλεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός τριών (3) μηνών.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Όταν αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ;

Συνιστούμε να στέλνετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε με κάποια υπηρεσία κούριερ για περισσότερη ασφάλεια, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν ζημιές κατά την επιστροφή τους προς εμάς.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Βεβαίως, αρκεί να είναι εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία άθικτο, και να ακολουθείτε από το παραστατικό αγοράς του. Με την επιστροφή σας θα μπορέσετε να λάβετε είτε πιστωτικό κουπόνι εξαργυρώσιμο εντός ενός μήνα στο φυσικό κατάστημα, είτε να αλλάξετε επί τόπου το προϊον με κάποιο άλλο. Το φυσικό μας κατάστημα TWO MONKEYS βρίσκεται Πλατεία Εσπερίδων 3,16674, Γλυφάδα Αττικής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΩΡΟΥ;

Bεβαίως και υπάρχει. Μπορεί το περιεχόμενο να έχει σημασία, αλλά πιστεύουμε ότι το περιτύλιγμα είναι εξίσου σημαντικό. Όλα τα προϊόντα μας είναι ένα όμορφο δώρο για κάθε παιδί, ας του το δώσουμε λοιπόν, όπως του αξίζει!!!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ;

Η χρέωση για τη συσκευασία δώρου είναι 2 ευρώ και περιλαμβάνει κουτί δώρου, αρωματισμένο χαρτί περιτυλήγματος και αυτοκόλλητα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ;

Στο καλάθι αγορών υπάρχει η επιλογή για συσκευασία δώρου. Απλά τσεκάρετε το κουτάκι της επιλογής αυτής και ο παραλήπτης θα λάβει τα προϊόντα της παραγγελίας σε συσκευασία δώρου.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ;

Βεβαίως και μπορείτε.Όταν επιλέξετε συσκευασία δώρου, το προϊόν θα αποσταλεί στην διεύθυνση αποστολής, ενώ η απόδειξη αγοράς στη διεύθυνση χρέωσης, που έχετε δηλώσει.